dimarts, 12 de juny de 2012


LA RAT SORIANO, UNA ARTISTA DE TERRASSA

Els infants d’educació infantil hem conegut aquest any l’obra de diferents artistes.
Una d’aquestes ha estat la Rat Soriano nascuda a la nostra ciutat l’any 1971. El seu estil va des del figuratiu a l’abstracte, li agrada experimentar i treballar amb una contínua recerca de nous materials i tècniques.

Els infants de P3 han experimentat fent produccions d’escultures molt simbòliques la tècnica de l’assemblatge, amb pedres, petxines, pals... ficats dins d’una xarxa.


 Els de P4 han treballat textures i regalims i han pogut experimentar el creuament de camins que aquests van fent depenent de la posició de l’obra.
 
 Els de P5 han fet petites litografies deixant empremtes amb cordes i robes. Tots i totes hem volgut inspirar-nos en els colors terrossos i oxidats de la Rat. 


A més hem compartit aquest treball amb l’Escola Bressol la Casona i l’Escola Roc Alabern  elaborant  unes obres col.lectives en les que hem gaudit del procediment i del fet de treballar de manera compartida amb infants d’edats tan diverses i de diferents escoles, ha estat una experiència molt positiva.  Finalment s’ha muntat una gran exposició amb totes les obres al centre cívic Mª Aurèlia Capmany.


VOLEU VEURE MÉS FOTOS DE L'EXPO??
Expo RAT SORIANO

LA RAT SORIANO AL PONENT!!

LA RAT AL PONENT